Veiligheid voor alles: aanbrengen antislipvloeren

Sommige vloeren worden na verloop van tijd spekglad. Vocht, een dun laagje stof, een kiezeltje of aangevroren neerslag kan dan al voldoende zijn om een valpartij te ontlokken. Dit is te voorkomen door een antislipvloer aan te brengen op oppervlakten zoals terrassen, balkonnen, galerijen en binnenplaatsen.

Wat is een antislipvloer?

Een antislipvloer is een zeer dunne nano-coating die op de bestaande vloer wordt aangebracht. Deze coating, die enkele nanometers dik is, zorgt voor een vloer met opvallend veel grip. Deze coating zijn zowel transparant als in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Kort gezegd is dit de manier van werken bij het aanbrengen van een antislip-coating:

  1. Ondergrond reinigen
  2. Coating aanbrengen met speciale roller voor ruw oppervlak
  3. De behandelde vloer wordt afgezet i.v.m. droogtijd
  4. Periodiek onderhoud zoals bij normale vloeren kan CCS Nederland natuurlijk ook verzorgen

Toepassingsmogelijkheden antislipvloeren

Deze coating is transparant verkrijgbaar, maar ook in elke gewenste kleur. De antislipvloeren zijn niet alleen in droge ruimtes zeer efficiënt, maar bijvoorbeeld ook in het geval van galerijvloeren die glad zijn door wateroverlast. Hierdoor is de coating geschikt voor binnen en buiten en is de coating aan te brengen op bijna alle materiaalsoorten en typen vloeren.

Eigenschappen nanocoating

  • Vuilwerend
  • Waterafstotend
  • Makkelijk te reinigen
  • Minder onderhoud
  • Kostenbesparend