U doet uw best om uw winkel, kantoorpand of het gebouw van uw organisatie er zo representatief mogelijk uit te laten zien. Graffiti, wildplakken en stickers zijn dan een doorn in het oog. Maar niet lang als u CCS Nederland inschakelt. Met speciale apparatuur, schoonmaakmiddelen en getraind personeel kan CCS Nederland uw muren, gevels en panden snel ontdoen van graffiti. Als uw gevel eenmaal schoon is, kan CCS Nederland ook een speciale anti-graffiticoating aanbrengen. Wanneer uw pand dan weer beklad wordt, kan dit eenvoudiger verwijderd worden zonder de ondergrond te beschadigen.

Zo verwijdert CCS Nederland graffiti en stickers

  1. CCS Nederland plaatst – indien nodig – speciale opvangbakken.
  2. De muur of gevel wordt onder gepaste druk schoongespoten, indien nodig met chemische schoonmaakmiddelen.
  3. Het gereinigde object kan indien gewenst preventief behandeld worden met een anti-graffiticoating.

Preventief handelen: laat CCS Nederland een anti-graffiticoating aanbrengen

Om ervoor te zorgen dat de muur schoon blijft, kan CCS Nederland een beschermende coating aanbrengen. Door deze coating kan CCS Nederland de graffiti in de toekomst makkelijker verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen: een kostenbesparing voor u als opdrachtgever. De coating is als transparante variant nagenoeg onzichtbaar, maar eventueel in elke gewenste kleur leverbaar.

Voordelen aanbrengen anti-graffiticoating

  • Graffiti kan in de toekomst sneller en makkelijker verwijderd worden.
  • Dit werkt kostenbesparend voor de opdrachtgever.
  • Werkt beschermend voor de ondergrond.

Graffiti verwijderen met oog voor het milieu

CCS Nederland werkt zo min mogelijk met (chemische) schoonmaakmiddelen. Mocht een opdracht hier toch om vragen, dan kan het chemisch schoonmaakmiddel opgevangen worden in bakken. Het residu wordt afgevoerd en ingeleverd bij speciale milieupunten. Deze groene werkwijze voorkomt dat er schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen.