Kunststof is duurzaam. Kunststof vergt weinig onderhoud. Kunststof is ideaal. Wat er over kunststof wordt gezegd klopt, maar zonder goed onderhoud verandert de frisse uitstraling van kunststof  snel in een grauw en dof oppervlak. Het is daarom belangrijk om ook kunststof met enige regelmaat grondig te laten reinigen.

De aanpak van CCS Nederland

CCS Nederland zorgt er met professionele middelen en apparatuur voor dat kunststof kozijnen, deuren en beplatingen er snel weer als nieuw uitzien. Afhankelijk van de ondergrond en soort vervuiling, stelt CCS Nederland de juiste reinigingsmethode vast. In de basis komt deze reinigingsmethode op het volgende neer:

Stappenplan bij reinigen kunststof

  1. Ontvetten
  2. Polijsten
  3. Conserveren middels coating

Conserveren kunststof-objecten

Na het reinigen van de kunststofoppervlakten kan CCS Nederland een speciale, duurzame coating aanbrengen. Deze coating voorkomt dat het vuil snel opnieuw aanhecht en conserveert uw kunststofobjecten voor langere tijd. Wanneer het kunststof in de toekomst weer schoongemaakt dient te worden, kan CCS Nederland dankzij deze coating de reiniging sneller uitvoeren, zodat u tijd en kosten bespaart.

Voorbereiding schilderswerkzaamheden

Als de ondergrond geschilderd dient te worden, heeft CCS Nederland de kennis en materialen in huis om de schilder te helpen bij het voorbereiden van de schilderswerkzaamheden.