CCS Nederland kan zowel op periodieke basis als op projectbasis de bewassing van uw ramen bezorgen. Doordat CCS Nederland een speciale hogedrukreiniger met 500 liter watertank heeft laten bouwen, een eigen hoogwerker gebruikt en VCA-gecertificeerd personeel in dienst heeft, kan elke klus op het gebied van glasbewassing grondig, goed en snel worden uitgevoerd.

Soorten glasbewassing door CCS Nederland

  1. Buiten – met ladders, telescoopglasbewassing, hoogwerker of hangbakinstallatie
  2. Binnen – met ladders, rolsteigers of telescoopglasbewassing.
  3. Separatieglas
  4. Lichtstraten en lichtkoepels

Glas laten ontetsen?

Glas of ramen die al een tijd niet zijn gereinigd, kunnen zijn aangetast door bijvoorbeeld kalkaanslag: het glas is dan geëtst. Dit kunt u duidelijk zien als de zon erop schijnt en u opgedroogde waterdruppels op het glas ziet. Door de UV-straling van de zon is deze aanslag niet altijd door standaard glasbewassing te verwijderen. Door het glas dan op een speciale manier te ontetsen, lijken de ramen weer als nieuw. CCS Nederland kan uw glas ontetsen, en doet dat op de volgende manier:

  • Kozijnen afplakken: omliggende onderdelen worden beschermd.
  • Met een speciale spons wordt het raam ontetst.
  • Raam wordt op normale manier gewassen.
  • Stap 2 en 3 worden indien nodig herhaald tot het gewenste resultaat bereikt is.

Kosten glasbewassing: altijd inzichtelijk

De kosten voor glasbewassing wordt op locatie bepaald. CCS Nederland rekent nergens geen ‘vierkante-meterprijs’ voor, simpelweg omdat oppervlakte niet alles zegt. Ook de bereikbaarheid van het te wassen glas is van invloed op de kosten. Daarom: voordat CCS Nederland aan een glasbewassingsproject begint, wordt er eerst een duidelijke offerte opgesteld.