Interieurverzorging door CCS Nederland

Een schoon, verzorgd en goed onderhouden pand is het visitekaartje van uw onderneming. CCS Nederland kan u hierbij helpen door in overleg een effectief schoonmaakprogramma op te stellen. Hierbij houdt CCS Nederland uiteraard rekening met uw wensen. CCS Nederland voert regelmatig controle uit op de door ons verrichte werkzaamheden; hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd.

De schoonmakers van CCS Nederland

Zowel voor de opdrachtgever als de interieurverzorger is het prettig om een vaste schoonmaakmedewerker op het project te hebben. Ook CCS Nederland werkt op deze manier, en dan nog uitsluitend met verantwoordelijke en representatieve interieurverzorg(st)ers die de Nederlandse taal goed beheersen, minimaal 23 jaar oud zijn en twee jaar werkervaring hebben.

CCS Nederland kijkt verder

Waar veel schoonmaakbedrijven enkel de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren die in een schema zijn vastgelegd, werkt CCS Nederland anders. Het doel van CCS Nederland is namelijk niet om een schema af te werken, maar om ervoor te zorgen dat uw pand weer schoon wordt. Als dat betekent dat de interieurverzorgers van CCS Nederland een keer andere schoonmaakwerkzaamheden moeten uitvoeren dan op het schema, dan is dat geen probleem. Het spreekt voor zich dat dit altijd in overleg met de opdrachtgever wordt gedaan.

Milieuvriendelijke reinigingsproducten en -methoden

Bij CCS Nederland staan hygiëne en het gebruik van milieuvriendelijke producten hoog in het vaandel. Wij leveren complete programma’s met de benodigde schoonmaak materialen en middelen zodat ook hier u geen omkijken naar heeft.

Uw voordelen van interieurreiniging door CCS Nederland

  • Duidelijke afspraken
  • Vaste medewerkers
  • Professioneel personeel
  • Overzicht door gebruik schoonmaaklogboek
  • Waarborging van kwaliteit door controles

Wilt u in de praktijk ervaren wat CCS Nederland voor u kan betekenen op het gebied van interieurverzorging? Neem dan contact op met CCS Nederland.