CCS Nederland is sinds 1993 actief als professioneel reinigingsbedrijf. Het bedrijf heeft in de jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft zich nu als middelgroot schoonmaakbedrijf gespecialiseerd op meerdere gebieden.

De visie van CCS Nederland

Kwaliteit leveren, meedenken met de opdrachtgever, afspraken nakomen en flexibel zijn is voor CCS Nederland erg
belangrijk. In overleg met de opdrachtgever wordt altijd een schoonmaakprogramma op maat samengesteld zodat u er geen omkijken naar heeft.

De medewerkers van CCS Nederland

Het succes van CCS Nederland heeft grotendeels te maken met de vakkennis van onze medewerkers en de goede en snelle service
waar zij voor staan. CCS Nederland werkt alleen met vakmannen- en vrouwen met een leeftijd van minimaal 23 jaar en zodoende al de nodige werkervaring hebben. Daarnaast hebben al onze medewerkers een goede beheersing van de Nederlandse taal, wat wel zo prettig samenwerkt.

VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Bovendien is CCS Nederland VCA* gecertificeerd. Interne bijscholing staat bij ons hoog in het vaandel, al onze specialistische schoonmakers zijn dan ook in het bezit van een VCA* diploma. Kijk voor meer informatie op www.vca.nl. Met het oog op milieu, veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers werkt CCS Nederland alleen met goedgekeurde apparatuur en milieuvriendelijke producten. Wij werken uitsluitend volgens de regels van de Arbo-wet.

Bekijk ook onze facebook pagina!

 

 

Bezoek onze Linkedin pagina